سخنی پیرامون اندیمشک /حجت الاسلام والمسلمین حاج سعید علیپور

ساخت وبلاگ

به نام الله

سخنی پیرامون اندیمشک /حجت الاسلام والمسلمین حاج سعید علیپور

چهار الف - شهری که امام راحل و بزرگوارمان مردمش را مبارز خواندند و در وصف مقاومتش فرمودند این اندیمشک است که مورد تجاوز دشمن واقع می شود و به دنبال آن جنگ جنگ تا پیروزی می گویند.

شهری که سنگربان کرخه و دز لقب یافت و دروازه ورود به سرزمین های نور بود، پایگاه استقرار لشکرهای رزمی سپاه و ارتش، در دوکوهه و کرخه و جای جای این شهرستان بود.

اندیمشک محلی برای قول و قرار رزمندگان و گرفتن شفاعت نامه، قدمگاه شهیدان و معراج الشهداست؛ اندیمشک در دوران دفاع مقدس به عنوان پايانه و گذرگاه نظامی جنگ تحمیلی و مهم ترین جاده ی مواصلاتی مرکز و شمال کشور با جبهه های جنوب، از اهمیت ویژه ای بر خوردار بود.

در ششم مهر سال ۵۹، فرزندان غیور اندیمشکی با جانفشانی و شجاعت مثال زدنی در کنار جسر نادری با سلاح های سبک در جوار پل کرخه به مقابله با دشمن بعثی پرداختند و به آنان اجازه ی عبور از این پل استراتژیک را ندادند؛ چرا که اگر این اتفاق رخ میداد و دشمن عبور کرده بود مهمترین شاهراه جبهه های جنوب قطع می شد.

در سال اول دفاع مقدس خط دوم و توپ خانه ی رزمندگان اسلام در پنج کیلومتری این شهرستان بود به طوری که اندیمشک بارها مورد آماج گلوله های توپخانه بعثیان کافر قرار گرفت.

شهری که با موشک های ۶، ۹ و ۱۲ متری موشک باران شد و بارها و بارها مورد اصابت توپخانه و حملات هوایی قرار گرفت.

اندیمشک مظلوم که شاهد بزرگترین و طولانی ترین بمباران جنگ تحمیلی بود؛ این بمباران وحشیانه در چهارم آذر سال ۶۵ رخ داد نیروی هوایی ارتش عراق با ۵۴ فروند هواپیما به مدت یک ساعت و ۴۵ دقیقه به این شهر حمله ور شد و طولانی ترین بمب باران بعد از جنگ جهانی دوم در این شهر رقم خورد و بیش از ۵۰۰ نفر از رزمندگان و مردم اندیمشک به شهادت رسیدند. تا جائیکه مقام معظم رهبری در این رابطه فرمودند: در امدیمشک قصابی کرد.

لازم به ذکر است جمعی از مردم شهر و هموطنان مسافر در این بمباران مفقودالاثر شدند و تکه های پاره پاره ی بدن مطهر شهداء بر پشت بامها و درختان اطراف میدان راه آهن دیده میشد تا حدی که وقتی خودروی آتشنشانی برای شست و شوی درختان اقدام کرد، باران خون بود که از آسمان به زمین فرو می ریخت.

طبق آمار نفوس دهه ی ۶۰، شهرستان اندیمشک قریب به *۶۰* هزار نفر جمعیت داشته و از این تعداد، یکهزار نفر به شهادت رسیدند. یعنی از هر ۶۰ نفر یکنفر به شهادت رسیدند.

رزمندگان اندیمشکی در گردان های شهداء؛ قائم و میثم و از سال ۶۳ با نام گردان عملیاتی و خط شکن حمزه سیدالشهداء علیه السلام حماسه های ماندگاری آفریدند که در طول دفاع مقدس کم نظیر است.

این گردان همیشه پیروز و قهرمان در جبهه های جنوب و غرب حضور یافته و در عملیاتهای بزرگی همچون فتح المبین، والفجر مقدماتی، بیت المقدس، محرم، رمضان، خیبر، بدر، والفجر۸، کربلای۴، نصر۴، والفجر۱۰ و بیت المقدس۷ به مصاف دشمن بعثی رفتند و فداکاری و رشادت های آن جوانمردان در تاریخ سرزمین مقدس ایران اسلامی ثبت شده است.

اندیمشک: شهری که جوانان رزمنده ی امروزش، در کنار مجاهدان محاسن سفید و یادگاران دوران جنگ و جهاد، در دفاع از حرم اهل بیت علیهم السلام به سرعت شتافتند و در آزادسازی شهرهای نبل و الزهرا نقش مؤثری را ایفا کردند و ۸ شهید مدافع حرم تقدیم اسلام عزیز نمودند.

هدیه به روح مطهر امام عزیز و همه ی شهیدان صلوات بر محمد و آل محمد

           

Text-to-speech function is limited to 200 characters

  Options : History : Feedback : Donate Close

برچسب‌ها: اندیمشک, علیپور, جبهه چهار الف اسلام،انقلاب ،ایران ،اندیمشک...
ما را در سایت چهار الف اسلام،انقلاب ،ایران ،اندیمشک دنبال می کنید

برچسب : پیرامون,اندیمشک,الاسلام,والمسلمین, نویسنده : 4alefa بازدید : 211 تاريخ : سه شنبه 7 آذر 1396 ساعت: 15:31